fbpx
Vælg en side

Bliv bedre til værktøjer og discipliner inden for markedsføring

Hos Byro får du nu mulighed for at lære de nye værktøjer og discipliner, som gør dig bedre til at markedsføre din virksomhed. Kurset foregår online, så du ikke skal ud at huset, og giver dig både nødvendig teori og mulighed for praktisk hands-on. Se kursuskalenderen, tilmeld dig i dag, og bliv bedre til at markedsføre din virksomhed.

Du kan komme langt med den mest nødvendige viden

Vi giver dig den mest nødvendige viden inden for de forskellige værktøjer og discipliner, du bør kende inden for markedsføring i dag. På hvert kursus bliver du klædt på – både teoretisk og praktisk – til at løse nogle konkrete, hyppigt forekommende opgaver i forbindelse med markedsføring, din hjemmeside, din webshop eller social media.

Amazon Danmark

Find det værktøj eller den marketingdisciplin, du har brug for at blive opdateret på, og tilmeld dig i dag. Vi har begrænset deltagelsen til 12 kursister pr. kursusdag, som sælges efter først-til-mølle princippet. Så find og book dit First Friday-kursus i dag!

Basis Indesign

Sådan kommer du i gang med at bruge Adobe Indesign til at sætte brochurer, e-bøger og hjemmesider op. Vi gennemgår de mest basale funktioner og arbejdsgange, så du får en grundlæggende forståelse for, hvordan du anvender programmet.

Læs mere →

Webtekster

Lær, hvordan du skriver tekster til din hjemmeside eller webshop, som tiltrækker, fastholder og konverterer tilfældige besøgende til begejstrede fans af dit firma. Kurset tager dig hele vejen fra forberedelsen, og til du sidder med den færdige tekst.

Læs mere →

Søgeord og SEO

På dette kursus lærer du, hvad det vil sige at søgemaskineoptimere din hjemmeside, samt hvordan du finder de søgeord, som er de rigtige for dit firma at blive fundet på. Vi afliver også en række gamle myter om SEO, og giver overblik over Googles algoritmer.

Læs mere →

WordPress

WordPress er verdens mest udbredte Content Management System (CMS) til at håndtere indholdet på din hjemmeside. Lær, hvordan du kan oprette nye sider og indlæg, hvordan du kan ændre i de eksisterende sider, samt hvordan WordPress sættes op.

Læs mere →

Photoshop

Adobe Photoshop er verdens mest anvendte billedbehandlingsprogram. Det er utroligt intuitivt og alsidigt at arbejde med, og giver mulighed for alt lige fra at fjerne røde øjne og bumser, over at rette op på dårlig lys og kontrast og til at skabe flotte fotocollager.

Læs mere →

Stylescape

Et stylescape er en nøje udvalgt samling af farver, skrifttyper, billeder, teksturer og andre grafiske elementer, som er med til at definere dit brand eller firmas design. Se dem som en form for moodboards, der er specialiseret i at visualisere dit brand.

Læs mere →

Google / Facebook Ads

Vil du øge trafikken til din hjemmeside eller webshop for dine vigtigste produkter og budskaber, kommer du ikke uden om at skulle annoncere for dem på enten Google, Facebook eller begge steder. Lær her, hvordan du kommer i gang.

Læs mere →

Powerpoint

Lær hvordan du bygger PowerPoint-præsentationer, som ikke keder dit publikum til døde – helt uden at bruge punktopstillinger på dine dias. Samt hvordan du undgår de værste fælder, når du giver din præsentation – både IRL og online.

Læs mere →

Linkbuilding

Hvad er linkbuilding, og hvordan skaber du linkbuilding, som du ikke risikerer at blive straffet for af Google. Og hvad skal du se efter, når du køber linkbuilding, og hvorfor er det vigtigt, at du selv leverer den tekst, der skal bruges til din linkbuilding.

Læs mere →

Google Analytics

Google Analytics er den billigste og mest effektive måde at blive klog på trafikken til og på din hjemmeside. På kurset lærer du, hvordan du sætter Google Analytics op på dit WordPress-site med Google Site kit, samt hvordan du læser statistikkerne.

Læs mere →

Mailchimp

Mailchimp er en online tjeneste, du kan bruge til at udsende og automatisere udsendelsen af dine nyhedsbreve. Samt følge med i, hvordan nyhedsbrevene bliver modtaget – og lære mere om dem, som modtager dit nyhedsbrev.

Læs mere →

Sociale medier

Hvordan bruger du de sociale medier til at skabe større synlighed for dit firma og dets produkter og tjenester. Hvilke opslag skal du skrive, for at få flere følgere, hvor tit skal du udgive noget, og hvad skal du undgå, når du poster på de sociale medier.

Læs mere →

Figma

Figma er en platform, hvor du kan samarbejde med dine kollegaer om de designopgaver, som du løser i jeres firma. Eller hvor du kan samarbejde med det firma, som dit firma har sat til at designe jeres nye hjemmeside eller webshop.

Læs mere →

Video Animation

Video er meget bedre end tekst til at holde de besøgende på din hjemmeside. Med værktøjer som Doodle m.fl. kan du nemt bygge små video-animationer, som fortæller dit budskab til kunderne på en fængende måde og kortfattet måde.

Læs mere →

Byg din freebee

På dette kursus lærer du, hvordan du bygger en gratis e-bog, som giver så meget værdi for dine kunder, at de vil betale for den med deres mailadresse. Samt en tilhørende mailserie, som uddanner dem til at blive kunder i din forretning.

Læs mere →

Book din plads

Er du klar til at lære alt, hvad du skal bruge, for at mestre din markedsføring? Tilmeld dig i dag til det eller de kurser, du har brug for.

 

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 719 99 719  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Padborg

Hermesvej 15

DK-6330 Padborg

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal

DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 719 99 719