fbpx
Vælg en side

Bliv bedre til værktøjer og discipliner inden for markedsføring

Hos Byro får du nu mulighed for at lære de nye værktøjer og discipliner, som gør dig bedre til at markedsføre din virksomhed. Byro Bootcamp giver dig både nødvendig teori og mulighed for praktisk hands-on. Se bootcampkalenderen, tilmeld dig i dag, og bliv bedre til at markedsføre din virksomhed.

Du kan komme langt med den mest nødvendige viden

Vi giver dig den mest nødvendige viden inden for de forskellige værktøjer og discipliner, du bør kende inden for markedsføring i dag. På hvert bootcamp bliver du klædt på – både teoretisk og praktisk – til at løse nogle konkrete, hyppigt forekommende opgaver i forbindelse med markedsføring, din hjemmeside, din webshop eller social media.

Find det værktøj eller den marketingdisciplin, du har brug for at blive opdateret på, og tilmeld dig i dag. Vi har begrænset deltagelsen til 12 kursister pr. bootcamp, som sælges efter først-til-mølle princippet. Så find og book dit Byro Bootcamp i dag!

Kommende bootcamps

Book din plads

Er du klar til at lære alt, hvad du skal bruge, for at mestre din markedsføring? Tilmeld dig i dag til det eller de bootcamps, du har brug for.

 

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939