fbpx
Vælg en side

Video kan være med til at give bedre synlighed på nettet

Alle kæmper vi for at få opmærksomhed på nettet. Støjniveauet er ulideligt og de besøgende bruger i gennemsnit kun omkring 8 sekunder til at beslutte sig for, om din side er noget for dem eller ej. Men bruger du video markedsføring på din hjemmeside, mangedobler du chancerne for, at folk bliver hængende så længe, at du får tid nok til at få formidlet dit budskab.

Aldrig har støjen været højere på internettet. For som firma vil vi gerne have folks opmærksomhed. Så derfor prøver vi hele tiden at larme mere end konkurrenterne, få bedre placeringer i søgeresultaterne og som det sidste nye, begynder vi også at købe Adwords-annoncer for at sikre, at folk får mulighed for at opdage vores content marketing indhold.

Samtidig producerer vi endnu mere indhold rundt om på andre sites og på de sociale medier, med det ene formål at skabe opmærksomhed omkring det indhold, vi har på vores hjemmeside. Så for hvert stykke content marketing, vi lægger på vores egen side, skaber vi måske både 5 eller 10 andre stykker indhold, der peger hen på det.

Jo mere kræsne de bliver, jo sværere er de at fastholde

Så internettet bugner af indhold og folk kan vrage og vælge. Så det er da klart de bliver kræsne og klart, at folk er svære at fange. For når de står ved et overflødighedshorn af en buffet, tager de naturligvis kun de allermest lækre stykker mad, som de bedst kan lide.

Med så meget indhold at vælge imellem, er folk også meget hurtigere om at finde ud af, om din side er noget for dig eller de hellere skal smutte hen og læse konkurrenternes side. Faktisk er den gennemsnitlige tid, vi kan koncentrere os om et budskab på en internetside historisk kort: 8 sekunder! Det er kortere tid end en guldfisk bruger på at bestemme sig for, om et givent objekt i vandet er et bytte eller bare noget, de skal lade svømme videre!

Video markedsføring forlænger folks opmærksomhed

Med en almindelig tekst- og billedside, bliver det derfor svært at få folk til at stoppe op. Fænger overskriften ikke, er 80 % videre – og af de resterende 20 %, er det kun halvdelen der læser videre end første afsnit eller skimmer overskrifterne. I gennemsnit er det under 2 % af jeres besøgende, der nogensinde få læst en af jeres sider til ende. Divider det op i jeres siders besøgstal og græd jer i søvn hver nat.

Men kommer de ind på en side og spotter en video, stopper de op. For de færreste bryder sig om at læse en masse tekst på en skærm. Men en video – det ved de hvad er og det er de vant til at se på skærmen.

Faktisk viser det sig, at folk i gennemsnit ser hele 2 minutter og 42 sekunder af en video, før de beslutter sig for, om videoen er noget for dem eller ej. Det er rigelig med tid til at formidle selv meget komplicerede budskaber.

Folk føler sig mere trygge ved sider med video

Endnu mere interessant er det, at en efterhånden par år gammel undersøgelse dokumenterer, at folk bliver mere trygge ved dit firma og føler de kender det bedre, hvis de har set en video på jeres side. Faktisk udtaler 80 % af de adspurgte, at de er mere trygge ved at købe varer og tjenesteydelser online, hvis de har fået produktet eller tjenesteydelsen forklaret i en video.

Video fænger også bedre på de sociale medier

Også på Facebook virker videoer som markedsføring og er mere fængende end almindelige poster med billeder og tekst. Det skyldes, at videoerne starter automatisk, så der begynder at ske noget, så snart folk scroller ned over posten med videoen i.

Men til gengæld tænker de færreste på, at 83% af alle videoer på Facebook ses uden lyd. Så skal din video til de sociale medier være mest effektiv, skal du sørge for, at den kan ses og forstås uden lyd!

YouTube er verdens næststørste søgemaskine

Også i søgningerne virker video markedsføring bedre. Faktisk er der rigtig mange Google-brugere, der foretrækker søgeresultater, der er udformet som videoer. Mange vælger som standard at klikke på Video i søgeresultaterne og andre bruger på det nærmeste YouTube som søgemaskine – og endnu er det væsentligt nemmere at få gode placeringer i søgeresultaterne på YouTube i forhold til på Google.

Så også her er meget vundet med video frem for almindelig tekst og billeder.

Video markedsføring virker bedst

Så vil du have større opmærksomhed på nettet og slå dine måske mere traditionelt tænkende konkurrenter, så er det video markedsføring, der skal til. Det kan vi også hjælpe dig med hos BYRO. Så kontakt os allerede i dag og lad os give dig en BYRO-oplevelse med video til jeres hjemmeside.

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939