fbpx
Vælg en side

5 værktøjer til online markedsføring

Mange af de mere avancerede former for online markedsføring kræver en del udviklingsarbejde at få sat op på jeres egen hjemmeside. Heldigvis findes der en række tjenester på nettet, der gør det muligt at gøre det for små penge. Læs med her og se, hvordan I nemt kan komme i gang med avanceret online markedsføring for et lille budget med disse tjenester på nettet.

Der kan være mange grunde til at vælge en online-løsning, frem for at investere i at få implementeret jeres onlinemarkedsføringsværktøjer på jeres egen hjemmeside. Oftest er den største udfordring økonomien. Men det kan også være, at I sidder med en meget gammeldags hjemmeside, det vil tage lang tid at bygge om eller du er fanget i en tung, bureaukratisk organisation, der ikke ridder samme dag, som de sadler. I begge tilfælde har du brug for resultater,hurtigere end det er muligt at løbe op med den nuværende løsning – og så er det jo godt, at du kan skyde genvej på nettet.

Byg effektive landing pages med Lead Pages

Her du brug for en flot, fængende og effektivt konverterende landingsside til en kampagne, et nyt produkt, jeres konference eller noget helt tredje, kan du naturligvis vælge at hyre os til at skabe et fantastisk design og den helt rigtige tekst.

Du kan også lade være og gøre det selv med det ret finurlige værktøj Lead Pages. Her kan du opbygge en flot og fængende landingsside efter alle kunstens regler på kort tid, bare ved at trække rundt med de forskellige elementer og lægge jeres egne billeder og tekst på.

Siden kan integreres på flere forskellige måder på jeres eksisterende hjemmeside og du får masser af god hjælp, professionelt design og masser af tips og tricks til, hvordan du opbygger din landingsside, så den konverterer bedst. Koster et fast abonnement pr. måned.

Flotte, avancerede landingssider på jeres WordPress-site

Den næste er et rigtigt godt alternativ til Lead Pages, hvis I allerede har en eksisterende WordPress-side, men ønsker at bygge nogle flotte og effektive landingssider. Så kan I nemlig vælge at købe pluginet OptimizePress. Det kommer med en masse prædefinerede skabeloner til forskellige former for landingssider, samt mulighed for at opbygge flere sekvenser af landingssider, der både kan bestå af flere trin, samt af en Takker for salget- side, der først vises efter folk har købt jeres produkt.

Pluginet købes for et engangsbeløb og du kan så efterfølgende tegne abonnement på flere landingssideskabeloner. Som bonus får du et avanceret abonnementssystem med, så du f.eks. kan oprette et lukket abonnementsområde på jeres hjemmeside eller sælge digitale produkter fra den.

Skab en effektiv mailing-kampagne med Campaign Monitor

Har du brug for et effektivt system til at udsende målrettede mails, nyhedsbreve og automatiske nyhedsbrevsserier med til kunderne, kan vi sagtens bygge det for jer. Men rent faktisk vil vi oftest bygge det på en onlinetjeneste som Campaign Monitor, der giver jer nogle helt fantastiske fordele frem for andre tjenester.

Med systemet kan I nemt bygge effektive serier af forudprogrammerede nyhedsbreve og tilmed opstille betingelser for, hvilket nyhedsbrev der skal sendes ud næste gang, baseret på læsernes valg i tidligere nyhedsbreve, deres køn eller andre parametre. Start gratis og få flere muligheder og mere kapacitet for et fast månedligt abonnement.

Effektiv markedsføring på de sociale medier med Buffer

Har I brug for at styre jeres firmas tilstedeværelse på de sociale medier, kan I med fordel anvende Buffer til formålet. Her kan I programmere poster til flere forskellige sociale platforme på en gang og derved nemt styre budskaber, genbruge grafik på tværs af platforme og måle på resultaterne af de forskellige kampagner og hvilke sociale netværk, de har virket bedst på. Mulighederne er utallige.

I kommer et godt stykke vej med en gratis konto, men ofrer I et lavt månedligt abonnement, kan I arbejde flere sammen, passe flere forskellige konti og får adgang til et superstærkt planlægningssystem. Systemet gør det nemt at planlægge udgivelsestidspunktet, genbruge og trække indlæg rundt mellem de forskellige sociale medier og bygge flot grafik til indlæggene.

Det komplette online marketingsystem

Skal I have ny hjemmeside og ønsker I at skrue op for fuld styrke på jeres digitale marketing, kan I vælge at flytte hjemmesiden over på den amerikanske Rainmaker Platform, der er bygget af folkene bag det navnkundige Copyblogger, der er en af de stærkeste fortalere for content marketing og har været det i over 10 år nu.

Rainmaker Platform tilbyder en komplet palet af mobilvenlige webdesigns, nogle meget raffinerede muligheder for at tilpasse indholdet på siderne til forskellige målgrupper, har indbygget e-mail marketing, en masse forskellige landing page skabeloner og er i det hele taget et rigtigt stærkt værktøj, der er bygget på toppen af en hosted WordPress-løsning.

Hosting er inkluderet og giver dig en masse avancerede muligheder for f.eks. georedundant hosting, så din webside altid svarer superhurtigt, uanset hvor i verden folk befinder sig. Koster et fast og rimelig pebret månedligt abonnement. Men så har du også ALT, hvad du kan drømme om og et stærkt support-hold bag.

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939