fbpx
Vælg en side

SEO projekter – den optimale måde at arbejde med SEO på

Tit kræver ordentligt SEO-arbejde nemlig en større indsats i starten for at få teknikken og det fornødne indhold på plads!

Skal du have det bedste resultat ud af dit SEO-arbejde, skal der en løbende indsats til. For konkurrencen og vilkårene ændrer sig hele tiden. Dine konkurrenter producerer nyt indhold, der får dem til at ranke bedre end dig og Google justerer løbende på, hvad de præmierer med bedre placeringer og hvad de straffer for.

Så du kan ikke tillade dig hvile på laurbærrene. Du skal hele tiden følge med og vedligeholde indhold, teknik og links, for at være sikret den mest optimale placering i søgeresultaterne.

Vi tænker SEO som et projekt

Men før du kommer så langt, som til at der bare er tale om vedligeholdelse, skal der oftest et større forarbejde til. For hvordan ranker du i dag, hvor skal vi sætte ind, for at få dig til at ranke bedre og hvordan står det til med teknikken på hjemmesiden? Er den hurtig nok, er koden let at forstå for Googles robotter og er sidens opbygning i det hele taget formålstjenestelig?

Især den tekniske del bliver ofte glemt! Det kræver oftest en større indsats at få på plads i starten. Men er teknikken først på plads, får du oftest endnu større effekt af det efterfølgende arbejde med indhold og linkbuilding. Det er derfor vi helst vil tale SEO-projekter med dig! For i vores verden hænger det hele sammen.

Sådan kommer du i gang med et SEO-projekt hos Byro.co

Vi starter med at holde et møde med jer, hvor vi ser nærmere på, hvilke udfordringer I har på jeres side i dag, hvilke søgeord I ønsker at blive fundet på, samt hvilket budget og hvilken tidsramme I har for projektet. Vi snakker også lidt om ideer til indhold og hvordan vi kan optimere teknikken bag hjemmesiden, så I får bedre resultater i søgemaskinerne.

Derefter lægger vi en plan og kommer med et tilbud på det samlede projekt. Accepterer I tilbuddet, går vi i gang. Skulle der være behov for det, kan den samlede pris for projektet for så vidt godt splittes op i månedlige rater hen over hele projektets løbetid.

Jamen, hvad med SEO på abonnement?

SEO på abonnement kan være smart nok, når det drejer sig om løbende vedligeholdelse af dine placeringer og nødvendige småjusteringer på indhold og links. Men et abonnement levner ikke plads til den større indsats i starten med at få rettet de tekniske udfordringer eller til at oparbejde den fornødne mængde indhold, der skal til, for at I hurtigere kommer til at ranke på de søgeord, I har brug for.

Så kører I udelukkende SEO på abonnement, får I sjældent løst disse udfordringer helt optimalt. De fylder for meget til at kunne rummes af timerne for en enkelt måned og især det tekniske arbejde kan ikke bides over af flere gange, uden at det kan få uheldig konsekvenser for jeres sites placeringer i Google.

Så vælger I i stedet et SEO-projekt, bliver der plads til en større indsats i starten. Når SEO-projektet så er gennemført, er der ikke noget i vejen for, at vi fremadrettet kan lave en abonnementsaftale på vedligeholdelsen af jeres søgeord.

Det vigtigste er dog, at der foreligger en klar plan for det arbejde, der skal udføres. Ellers giver det ingen langsigtet værdi – og den plan ser man alt for ofte, mangler helt, hvis I har bare har tegnet SEO på abonnement hos et SEO bureau.

Få en BYROCO oplevelse med dit SEO-arbejde

Så vil du have et ordentligt SEO-arbejde, der giver langsigtede resultater, så kontakt os i dag! Så vi kan aftale nærmere om, hvordan vi kommer i gang med dit SEO-projekt.

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939