fbpx
Vælg en side
SEO-bureau Aarhus

Brug for et SEO-bureau i Aarhus?

Har du brug for et godt, stabilt og ikke mindst realistisk SEO-bureau i Aarhus, der kan hjælpe dig med at få din hjemmeside eller webshop til tops i Google? Det kan vi klare for dig, lige som vi allerede gør det for mange andre kunder, der har givet os SEO-opgaver i Aarhus og omegn hver eneste dag.

Vi ser SEO-arbejde som en tillidserklæring fra vores kunder. For rent faktisk overtager vi jo ansvaret for indtjeningen i vores kunders online-forretning, når vi bliver bedt om at skaffe kunderne en så høj placering i søgeresultaterne som muligt. Får vi ikke vores kunder til at ranke som en af de øverste placeringer i søgeresultaterne, kommer de til at mærke det på deres indtjening – og det kan hverken kunderne eller vi selv være tjent med.

Hurtige resultater er ikke altid lykken

For mange af vores konkollegaer lykkes det da også ret hurtigt at få deres kunder frem på side 1. Men oftest er resultatet kun af kortvarig karakter, fordi SEO-bureauet har fokuseret på at skabe et godt resultat her og nu og ikke har brugt tid på at langtidssikre placeringen. Når så kundens sider snart efter begynder at falde i placeringerne, giver de altid Google skylden, fordi søgemaskinen har ændret på deres algoritmer.

Vi oplever også tit, at kunder er blevet lovet et meget højt antal links til deres sider hver måned. Det sker oftest i form af artikler, der er postet på hjemmesider, der kun tjener det ene formål at linke til kundesider for det pågældende SEO-bureau. Den slags sider bliver Google bedre og bedre til at opdage og da Google anser siderne for at have indhold af lav kvalitet, smitter det af på placeringerne for de hjemmesider, der linkes til. Det vil sige, at de link der er oprettet, ender med at skade jeres placeringer i søgeresultaterne på sigt.

Det er SEO-arbejde, der groft sagt er penge ud af vinduet for jer og som tilmed kan gøre længerevarende skade på jeres placeringer i søgemaskinerne.

Vi er et SEO-bureau, der ligger meget syd for Aarhus

Så selv om du bor i Aarhus, kan det godt betale sig at kigge et pænt stykke uden for bygrænsen, når du vælger SEO-bureau. I hvert fald hvis du vil have en anden, mere realistisk tilgang til SEO-arbejdet, der kan give langvarige resultater for dig og dine online-aktiviteter.

Faktisk skal du så langt mod syd, at du ender helt i Padborg. Men heldigvis er internettet jo opfundet. Så vi er lige så nemme at komme i kontakt med som de lokale bureauer. Er der brug for det tager vi også gerne turen op til Århus og får os en snak med jer.

En mere holistisk tilgang til SEO-arbejdet

Vi har en noget mere helhedsorienteret tilgang til SEO. Det har vi, fordi Google bruger helhedsindtrykket af jeres hjemmeside eller webshop, når de skal indplacere den i søgeresultaterne. Så det nytter ikke kun at skrue på et par enkelte parametre. De kan ganske vist tit give hurtige gevinster her og nu. Men skal du have langvarige resultater, skal alle de parametre, Google bedømmer jeres sider på være optimeret så godt som muligt.

Det gælder også den tekniske platform og sidens design. Det er nogle kritiske parametre som mange af vores konkollegaer helst ikke rører ved, fordi de ikke har de fornødne kompetencer på området. Det har vi, fordi vi kommer fra design- og programmeringsverdenen.

Skal vi mødes om SEO-arbejdet for jer i Aarhus?

Som sagt kommer vi meget gerne til møde hos jer i Aarhus. Forud formødet har vi naturligvis forberedt os hjemmefra og har tjekket op på jeres hjemmeside og hvordan den performer både i søgeresultaterne og rent teknisk, design- og indholdsmæssigt.

Vi undersøger også, hvordan vi kan skabe mere synlighed for jer online – både på de sociale medier og gennem omtale i relevante online medier, hvor jeres primære kunder færdes. For det handler ikke bare om at få trafik – nej, det handler om at skaffe en relevant trafik af besøgende, der har en reel interesse i de produkter og tjenester, I tilbyder online.

På baggrund af vores forarbejde og det møde vi holder hos jer, kommer vi frem til en slagplan, som vi så tager hjem og skriver jer et uforpligtende tilbud på.

Vi går efter langvarige kunderelationer, så derfor tænker vi altid langt frem i tiden. For det er det lange, seje træk, der skaffer og fastholder de gode placeringer i søgeresultaterne og skaber den kvalificerede trafik, der skal være med til at vækste jeres forretning.

Det træk er vi klar til at tage for dig og din online forretning.

 

Vi laver SEO for

webbureau
webbureau
webbureau
webbureau
webbureau

Alt hvad du skal bruge er os.

Få en uforpligtende indledende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Mangler du en ny hjemmeside, brand identitet eller anden grafisk opgave, så lad os hjælpe dig med at komme i mål.

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939