fbpx
Vælg en side

Alt hvad du skal bruge er et html bureau

Hos Byro konverterer vi dit design om til et levende websted med funktioner og teknik. Vi kan kode alle dine designelementer om til korrekt og fejlfri HTML-kode, der ikke giver dig problemer med hverken hastigheden på hjemmesiden eller dine placeringer i Google.

Hvad gør du, når du har fået det helt rigtige design til din eller din kundes hjemmeside, nyhedsbrev eller online tjeneste? For det skal jo gerne ende med at blive til en levende side på nettet, de besøgende kan bruge og ikke bare en flot Photoshop-fil.

Gør som masser af reklamebureauer, marketingafdelinger, webudviklere og programmører. Lad B oversætte dit design til korrekt HTML-kode! Er det din kundes projekt, behøver de ikke få at vide, at vi har været inde over og skabe koden for jer.

Amazon Danmark

PSD til HTML

Vi har stor erfaring med at konvertere webdesigns bygget i Photoshop om til levende HTML5, CSS3 og JavaScript. Fordi vi kender alle de krav og udfordringer, moderne hjemmesider og tjenester på nettet bliver stillet over for, gør vi os umage med at skabe korrekt, klar og fejlfri HTML kode, der giver det samme resultat, uanset hvilken webbrowser der er den besøgendes favorit.

Vi sørger selvfølgelig også for, at den kode vi udvikler, ikke giver dig problemer med performance på din webserver eller hos Google og de andre søgemaskiner. For søgemaskinerne er blevet grundigere med at gennemsøge HTML-koden for uhensigtsmæssigheder og forsøg på at omgå deres bedømmelsesalgoritmer.

Vi skyder ingen genveje eller koder noget på en måde, så det giver dig performance-problemer eller dårligere placeringer i søgeresultaterne.

Responsivt design koster ikke ekstra!

Hos os er responsivt design ikke noget, der koster ekstra – og det kan ikke vælges fra! For i dag giver det ikke mening, at have en hjemmeside eller tjeneste på nettet, der ikke automatisk tilpasser sig efter, om siden eller tjenesten ses på en computer, tablet eller mobil.

Der er heller ingen grund til at udvikle særlige sites til mobile enheder. Det giver let problemer med duplicate content, der fører til dårligere placeringer i søgeresultaterne hos Google og de andre søgemaskiner.

PSD til CMS og eCommerce

Anvender du en af de mange populære Content Management systemer (CMS) som f.eks.

  • WordPress
  • Joolma
  • Drupal
  • Magento

til dit website eller din webshop, kan vi sagtens skabe nye temaer, skins eller hvad designet på brugergrænsefladen nu hedder i det pågældende system.

Vi kender alle de gængse CMS’er og ved, hvordan designet skal kodes, for ikke at skabe problemer eller uheldige situationer, hvor en opdatering pludselig får lagt dit website ned, fordi opdateringen ikke spiller sammen med temaet.

Vi udvikler temaer til alle de populære CMS’er, der også virker efter den næste opdatering!

PSD til nyhedsbrev

Vi kan også skabe kode til mange af de populære tjenester, der anvendes til f.eks. udsendelse af nyhedsbreve, slide-in sign-ups og andre elementer. Vi kender de enkelte tjenester som vores egen bukselomme og kan udvikle den kode, der skal til at få dit design til at tage sig helt rigtigt ud – uanset om modtageren bruger Outlook, GMail eller noget helt tredje.

Vi koder dit design til nyhedsbrevet, så det kan læses uden irriterende fejl i alle de gængse mailklienter.

Mangler du en designer?

Vi kan også hjælpe dig, hvis du mangler en designer. Vi designer nemlig også flotte, moderne og responsive websites. Det kan du læse mere om her!

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939