fbpx
Vælg en side

Send live på Facebook, YouTube og andre kanaler i topprofessionel kvalitet

Med professionel livestreaming fra jeres møde, præsentation eller event, får du mulighed for at transmittere til medarbejdere, kunder og forretningspartnere i tv-kvalitet til hele verden. Det giver seerne det bedste indtryk af dit firma, og får dig og dine ansatte til at stråle igennem som de eksperter, I er!

Få en succesfuld livestreaming hver gang!

Med BYRO LIVE får du garanti for, at du, dit firma og dine ansatte har de bedste muligheder for at få jeres budskab ud til alle dem, der ser på. Vi livestreamer på Facebook, YouTube og alle mulige andre online-kanaler med:

Ansatte og forbrugere stiller høje krav til online transmissioner

Vi streamer film og serier som aldrig før. Det har fået vores forventninger og krav til kvaliteten af alle former for online streaming til at vokse. Så der skal ikke være mange udfald, forsinkelser i lyden eller digital støj i billedet, før tilliden og troværdigheden til dig, dine medarbejdere eller produkter lider et knæk. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at dine online transmissioner afvikles lige så professionelt og i samme kvalitet som på streamingtjenester og flow-tv.

Se med live, eller når det passer dig

Med livestreaming af events, præsentationer og andre begivenheder giver du ansatte, kunder og alle andre interesserede frit valg mellem, om de vil se med live, mens det sker, eller se eller gense streamingen, når de har tid til det.

Samtidig får du helt nye muligheder for at bruge hele eller dele af livestreaming-udsendelserhe online på din hjemmeside, på dine produktsider eller som en del af din e-mailmarkedsføring. Eller høste nye abonnenter til jeres nyhedsbrev ved at lokke med adgang til et interessant webinar eller et indlæg fra jeres seneste konference eller seminar.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge livestreaming i topprofessionel kvalitet til.

Slut med at bekymre dig om teknikken

Med BYRO LIVE er det slut med dyre indkøb af udstyr, du kun bruger sjældent. Samtidig slipper du for at skulle rode med opsætningen af kamera, lyd og lys – og for at bekymre dig om, hvorvidt teknikken nu spiller optimalt under hele streamingsessionen.

BYRO LIVE tager sig af alt det tekniske – så du kan stråle igennem med det, du er ekspert i!

Lad os bygge dit livestreamning-studie

Vi kan hjælpe dig med at bygge det perfekte studie, uanset om du allerede podcaster regelmæssigt, sender live på Facebook, YouTube eller en anden kanal, eller skal til at i gang med det. Vi kender teknikken, ved hvilket udstyr der giver de bedste resultater, og kan lære dig at betjene det hele professionelt.

Så tag os med på råd, og giv dine følgere den bedste oplevelse hver gang!

Kom i gang med professionel livestreaming i dag

Uanset om du søger professionelle fagfolk til dit næste liveevent eller har brug for rådgivning og teknisk bistand, står BYRO LIVE klar til at hjælpe.

Udfyld kontaktformularen nu – så kontakter vi dig med et godt tilbud.

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939