fbpx
Vælg en side

Hvem vedligeholder og opdaterer jeres websted?

De fleste virksomheder bruger store beløb på at få opsat et flot og informativt website. Men hvad den dag sitet er oppe at køre – hvem vedligeholder så indholdet på siderne og holder det bagvedliggende system opdateret og sikkert?

Når først den nye hjemmeside eller den nye webshop er i luften, kører den jo bare. Dag ud og dag ind. På webshoppen lægges der nok nye produkter på og der kommer måske også en ny produktkategori i ny og næ og det sker da sikkert også, at der kommer lidt nyt på hjemmesiden.

Men har I en fast plan for nyt indhold og er der nogen, der nogensinde opdaterer det indhold, der allerede er udgivet?

Og hvad med det bagvedliggende system, der afvikler websiden? Hvem opdaterer og sikkerhedskopierer det?

Det kan byro.co tage sig af. Vi har nogle af landets dygtigste teknikere og kreative folk ansat, der kan klare både den tekniske og indholdsmæssige side af sagen.

Bare udfyld formularen i siden, så kontakter vi dig for en nærmere snak og et uforpligtende tilbud.

Rettidig omhu betaler sig

De fleste kender den hæderkronede talemåde ”rettidig omhu”, der har været det bærende mantra for A.P. Møller-Mærsks måde at drive forretning på i over 100 år. Men rettidig omhu er ikke kun for store koncerner. Det gælder i høj grad også, hvis du skal sikre dit website mod hackerangreb og din forretningskritiske webshop mod nedetid og tab af vigtige data.

For ligesom du holder din computer opdateret og beskyttet med et antivirusprogram, skal det system, der afvikler din hjemmeside, løbende opdateres og beskyttes mod nettets mange trusler fra både forbrydere og terrorister.

Oftest er webstedets motor opbygget af en kerne og en række udvidelsesprogrammer. Udvidelsesprogrammerne udvikles af mange forskellige firmaer, der i øvrigt ikke alle sammen har lige god styr på sikkerheden. Det kan være en udfordring i sig selv. Men den største udfordring er nok, at både kernen og udvidelsesprogrammerne jævnligt opdateres og det sker tit oftere end der kommer opdateringer til din computer.

Ja, faktisk går der ikke en uge, uden der kommer nye opdateringer! Bliver de ikke installeret hurtigt efter frigivelsen, kan du risikere at et sikkerhedshul i den gamle version af kernen eller udvidelsesprogrammet, kan udnyttes til at inficere og ødelægge dit websted. Den slags huller er nemme at finde for forbryderne. Det er bare at søge efter websteder, der stadig kører med den gamle version.

Nedetid er dyrt for forretningen – og datatab er uerstatteligt

Går det først galt og webstedet er blevet inficeret, hacket eller måske helt slettet, tæller hvert minut. For dels får de besøgende en dårlig oplevelse, hvis de kommer forbi, mens angrebet står på eller følgerne af det stadig kan ses på sitet og dels vil I miste indtægter fra de besøgende. Eller også kanaliseres pengene fra et eventuelt salg ned i lommerne på forbrydere, der måske bor i en helt anden verdensdel.

Eller hvad hvis alle data er slettet fra webstedet – og sikkerhedskopierne ikke virker?

Derfor er det vigtigt, at I har afsat dedikerede medarbejdere, der dagligt bør holde øje med, om der er kommet nye opdateringer og er i stand til at opdatere det bagvedliggende system på den rigtige måde. Samtidig bør de følge med i det generelle trusselbillede for det Content Management System, I anvender, så I kan nå at reagere i tide. For her betaler rettidig omhu sig virkelig!

Opdateret indhold præmieres af Google

Men hvorfor skal indholdet opdateres? Jo, Google går altid efter at give deres brugere den bedste oplevelse, når de bruger Googles søgemaskine – og forældede oplysninger er aldrig en god oplevelse.

Derfor præmierer Google de websteder med højere placeringer, der opdaterer deres indhold regelmæssigt og hele tiden udgiver nyt og spændende materiale. Imens får de konkurrenter, der ikke opdaterer siderne på deres websted og kun sjældent udgiver nyt indhold stille og roligt dårligere og dårligere placeringer i søgeresultaterne.

Det betyder, at fra den dag jeres nye websted er oppe at køre, skal I fortsat have en redaktionsgruppe, der løbende sørger for, at der kommer nye artikler på sitet om de emner, I gerne vil findes på og som regelmæssigt går siderne på webstedet igennem og får opdateret indholdet i forhold til den nyeste viden de nyeste tal på området.

Lad Byro om at holde jeres websted opdateret

Men i hverdagens travlhed er det oftest den slags opgaver, der bliver glemt. For tit ligger opdatering og vedligehold af webstedets indhold og CMS som en sekundær eller tertiær opgave hos en eller flere medarbejdere. For det er dyrt at ansætte en dedikeret medarbejder til det – og tit kan man ikke nøjes med en, for det er svært at få folk, der både kan udvikle godt indhold og er en haj til at kode og vedligeholde CMS-systemer.

Det er her byro.co kommer ind i billedet. Vi har et fast team af dedikerede indholdsproducenter, designere, teknikere og programmører, der løbende udvikler indhold og koder nye systemer til danske og udenlandske websites.

Teamet kan også tage sig af at vedligeholde jeres forretningskritiske websted og løbende opdatere og udvikle nyt indhold til jeres websted i tæt samarbejde med jeres salgs- og marketingfolk. Både på den tekniske og den kreative front har vi nogle af Danmarks mest erfarne folk, der både ved alt om HTML, JavaScript og hackermetoder og har den seneste viden om SEO, tekstforfatning og Content marketing.

Så udfyld formularen øverst på siden, giv os et ring eller send en mail og få en BYRO oplevelse med opdatering af jeres websted. Vi tager gerne en uforpligtende snak og giver et lige så uforpligtende tilbud på en fast vedligeholdelsesaftale!

Så kan I også sove roligt om natten. Vi passer på!

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939