fbpx
Vælg en side
Online markedsføring

Online markedsføring med fokus på søgemaskineoptimering og Google Ads, kræver præcision og timing for at få de bedste placeringer i søgeresultaterne.

Brug en af branchens bedste bureauer, der er specialiseret i SEO/søgemaskineoptimering på højt teknisk niveau til at løse dine små eller store seo problemer med dit website.

 

Online marketing på abonnnenment

  • Trænger teksterne på hjemmesiden til en overhaling?
  • Fik du heller ikke sendt noget nyhedsbrev ud i denne uge?
  • Trænger dine SoMe-kanaler til mere liv og flere reaktioner?

Lad os stå for din online marketing til en fast månedlig pris!

Sæt din online marketing på skinner

Spænder hverdagen tit ben for de planlagte online marketing-aktiviteter? Eller synes du ikke, du får leads nok fra hjemmesiden, annonceringen på Google og Facebook, eller aktiviteterne på de sociale medier?

Så læg din online marketing over til Byro på abonnement til en fast månedlig pris. Sammen lægger vi en plan, og så tager vi os af at markedsføre dit firma, dine produkter eller dine ydelser. Det giver dig mere tid til at tage dig af de kunder, som vores kampagner skaber.

Med Byro får du en erfaren samarbejdspartner, der har skabt resultater på nettet for masser af andre danske virksomheder.

Vi lægger en plan, og eksekverer den for dig

Hos os kan du vælge lige præcis den online marketing-pakke, der passer til dit firmas behov. Pakken kan skræddersys med det antal content-, email- og SoMe-kampagner, der er behov for. Samt med det indhold og anden produktion, der er nødvendig.

Når du har sammensat din pakke, lægger vi sammen en plan for de online marketing-aktiviteter, som pakken inkluderer. Den definerer det ønskede udbytte, sikrer, at vi får markedsført de produkter eller ydelser, som der er brug for nu – og fungerer som køreplan for, hvordan vi får det gjort.

Derefter går vi i gang med at eksekvere den aftalte plan, og giver dig så løbende en status hver måned.  

 

Vi uddanner dem til at blive kunder hos jer

Online marketing handler i høj grad om at møde jeres fremtidige kunder, der hvor de er på deres kunderejse. Samt at hjælpe dem målrettet videre mod at blive kunder hos jer.

Ud fra de oplysninger I har om jeres eksisterende kunder, definerer vi relevante målgrupper for jeres online markedsføring. På baggrund af det, planlægger vi, hvilket indhold der skal bruges på de forskellige trin af deres kunderejse.

På den måde kan vi ramme jeres kundeemner allerede før, de er klar over, at de har brug for jeres produkter eller ydelser – og målrettet uddanne dem til at blive kunder hos jer.

Vi skaber dit brand, og laver din markedsføring

Hos Byro bygger vi bro mellem teknik, design, indhold og markedsføring. Det betyder, at du kan få alt lige fra et nyt design til din hjemmeside over indholdsproduktion og SEO-arbejde, til udarbejdelse og eksekvering af din markedsføringsstrategi.

Vores dygtige marketing eksperter, SEO-folk, tekstforfattere, grafikere og programmører sidder klar til at hjælpe dig. Så forvent, at det rykker, når først vi tager fat!

Rent fysisk er vi placeret i Sønderborg, men betjener kunder over hele landet.

Kontakt os i dag – og mærk forskellen fra starten! 

Alt hvad du skal bruge er os.

Få en uforpligtende indledende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Mangler du en ny hjemmeside, brand identitet eller anden grafisk opgave, så lad os hjælpe dig med at komme i mål.

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939