fbpx
Vælg en side

Undgå at miste din domænenavn

Selv store internationale giganter som Google og Microsoft har prøvet at miste deres domænenavn, fordi de har glemt at forny det. Men selv om det er sjovt, når det sker for de store, så er det ubehageligt meget mere alvorligt, hvis det sker for jer selv!

For det er nemlig ikke bare domænenavnet, I mister. Det er hele jeres tilstedeværelse på internettet! Alle jeres data, jeres mailadresser, jeres anseelse og måske hele jeres omsætning, sættes over styr!

Derfor er det vigtigt, at I vælger en samarbejdspartner, I kan stole på og som holder øje med, at domænenavne, webhoteller og andre nødvendige abonnementer fornyes til tiden – og som rent faktisk også tjekker op på, at f.eks. sikkerhedskopien af jeres websted eller webshop fungerer, den dag uheldet er ude.

Den rigtige løsning handler om meget mere end bare at holde øje med, hvornår domænenavnet skal fornyes. Det handler f.eks. om at:

    • Vælge det rigtige webhotel
    • Vælge den rigtige platform
    • Tjekke at sikkerheden og sikkerhedskopierne er i orden
    • Følge med i trusselsbilledet og Google’s krav til websteder
    • Sørge for, at de grundlæggende forhold er i orden

Vælg det rigtige webhotel

Vi hoster ikke jeres domæne på en webserver, vi selv har stående nede i kælderen. Det er slet ikke sikkert nok! I dag kan du nemlig få større sikkerhed og bedre garanti for næsten 100 % oppetid ved at vælge et webhotel i skyen – og selv det mest eksklusive og dyreste webhotel koster mindre end det ville koste dig, selv at hoste dit domæne eller få os til at gøre det.

Men udbuddet er stort og uoverskueligt og du er ikke nødvendigvis bedre dækket ind ved at vælge den dyreste løsning. Men tager du os med på råd, kan du trække på vores store erfaring med hostingløsninger. Vi kan finde den løsning, der passer bedst til jeres behov og pengepung – uanset om det er et lille firmawebsted eller en kæmpe webshop med tusinder af besøgende hver time.

Vælg den rigtige platform

For at sikre jeres besøgende den bedste oplevelse af jeres websted eller webshop, er det vigtigt, at I vælger den rigtige platform, at køre den på. Samtidig skal platformen også være nem for jer at betjene og lægge nyt indhold eller nye produkter op på i hverdagen, ligesom den skal give søgemaskinerne de bedst tænkelig muligheder for at få de rigtige oplysninger om jeres tilstedeværelse på internettet.

Valget afhænger især af formålet med jeres websted, antallet af daglige besøgende og mængden af indhold, I skal håndtere på det. Er der tale om en firmahjemmeside, en blog eller en anden form for websted, hvor indholdet er det primære, finder vi det Content Management System (CMS), der passer bedst til jeres indhold.

Har I brug for en online butik, vælger vi i stedet den webshop-løsning, der passer til jeres behov. Har I få produkter vil det oftest være en shop-løsning, der kører på et CMS og har I mange produkter og rigtig mange besøgende, giver det bedre mening at vælge en decideret webshopløsning.

Tjek sikkerheden og sikkerhedskopierne

Så snart vi har installeret den platform, jeres websted eller webshop skal køre på, går vi i gang med at sikre jer mod, at hackere og andre af internettets ubehageligheder kan få adgang til jeres filer, data og transaktioner. Her bruger vi vores store tekniske erfaring til at lukke alle kendte sikkerhedshuller i den valgte platform og iværksætter en fast rutine med at holde platformen opdateret, så der ikke er nogle åbne bagdøre. Et websted er som en computer. Er det ikke opdateret, er det sårbart!

Vi sørger naturligvis også for, at alle filer, data og transaktioner bliver sikkerhedskopieret – og vi tjekker regelmæssigt, at sikkerhedskopierne rent faktisk virker. For har du rent faktisk tænkt over, hvad det betyder, hvis alle transaktionerne fra weekendens handel på jeres webshop bliver ødelagt, inden I nå at ekspedere ordrene mandag morgen? Intet er mere ærgerligt, end hvis de sikkerhedskopier ens hostingudbyder tager hver dag, rent faktisk ikke kan bruges til noget som helst, den dag der er brug for dem.

Følg med i trusselsbilledet

Når det kommer til sikkerhed, kan man aldrig hvile på laurbærrene. Derfor sørger vi for, at alt indgående og udgående trafik på webstedet bliver overvåget og installerer et sikkerhedssystem, der straks slår alarm, hvis der sker noget mistænkeligt.

Vi holder os også løbende opdateret med trusselbilledet for den platform, jeres websted kører på, så vi kan gribe ind og forebygge angreb og andre ubehageligheder, inden de får mulighed for at ramme jer. Det kræver tit øjeblikkelig handling, for der er altid et eller andet sted i verden, der sidder en hacker klar til at angribe netop jeres websted. Internettet har ingen grænser eller tidsmæssige begrænsninger.

Sørg for at webstedet lever op til Googles krav

Et andet sted hvor det er vigtigt at være oppe på mærkerne, er Googles skiftende krav til, hvordan du opnår den bedste placering i søgeresultaterne. Har du en SEO-aftale med os, reagerer vi med det samme, så du ikke mister dine placeringer og taber omsætning, hver gang Google opdaterer deres algoritmer.

Vi følger også med i, hvilke tekniske krav til svartider og kodeoptimering, Google stiller til dit websted og står klar til at løse de mere tekniske detaljer, hvis det kommer til at give problemer for jeres placeringer i søgeresultaterne.

Sørg for, at de grundlæggende ting er i orden

Det bringer os tilbage til fornyelse af domænenavnet og abonnementet på dit webhotel. For det er en forudsætning for, at I kan bibeholde jeres tilstedeværelse på nettet.

De færreste ved nemlig, at retten til et domænenavn skal fornyes et sted og abonnementet på webhotellet et andet. De to ting har ikke noget med hinanden at gøre.

Domænenavnet skal fornyes hos DK-Hostmaster, der varetager registreringen af danske domænenavne og sikrer, at der ikke er to, der kan eje det samme navn. Fornyes domænenavnet ikke med bestemte mellemrum, registreres det som ledigt og jeres webhotel får besked om, at de kan slette jeres websted og de mailadresser, de eventuelt hoster for jer. I er udslettet fra internettet – og det værste er, at jeres konkurrenter kan købe jeres domænenavn i samme sekund, som det er ledigt. Det kan man nemlig også abonnere på at få at besked om!

Abonnementet på jeres webhotel er en hel anden sag. Det skal fornyes hos den hostingudbyder, I har valgt. Det sker typisk en gang om året. Fornyes det ikke, anser webhotellet hostingaftalen som opsagt og sletter jeres websted og de mail-adresser, de eventuelt også hoster fra deres servere.

Vi holder hostingpartnerne op på det, de lover

Har I valgt os som ansvarlig for jeres hosting, sørger vi naturligvis for at begge dele ikke sker – lige som vi løbende evaluerer den hostingpartner, vi har valgt i fællesskab. For konkurrencen er hård, så enten kan vi få en bedre løsning til en billigere pris et andet sted eller også forringer det nuværende webhotel servicen, for fortsat at være konkurrencedygtige. Begge dele er ærgerlige for jer, for enten kommer I til at betale mere end nødvendigt eller også står I dårligere, den dag der er noget galt!

Snak hosting med os

Så derfor er det en god ide at snakke hosting med os! Vi kan også evaluere jeres nuværende løsning for jer og komme med nogle alternative bud på, hvordan I kan få den mest optimale løsning i fremtiden.

Kontakt os derfor allerede i dag – og få en BYRO-oplevelse for jeres websted eller webhotel. Det vil I ikke fortryde.

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939