fbpx
Vælg en side

Vi er Klaviyo eksperter

Misser du en enorm indtægtsmulighed? eller vil du sælge endnu mere og give kunderne en meget bedre oplevelse med din webshop?

Få toptunet din e-mailmarketing med dansk Klaviyo bureau. E-mailmarketing er stadig den effektive måde at betjene de kunder, der ikke er helt klar til at købe endnu – og dem, som allerede har købt, og derfor er meget nemmere at overbevise om, at de skal købe igen. Det hjælper Klaviyo dig med ved hjælp af.

Som at stå overfor kunderne selv

Distancen til kunderne er den største udfordring ved at drive en webshop. Men med Klaviyo og BYRO kommer du hurtig til at få følelsen af, at du kan stå personligt foran hver eneste kunde og give dem præcis den betjening, som begejstrer og overbeviser netop dem

Hvis dog bare du kunne se hver eneste kunde i øjnene

Havde du haft en fysisk butik, kunne du have set hver eneste kunde i øjnene, som trådte ind ad døren. Samtidig kunne du nemt holde øje med, hvor de gik hen i forretningen. Derudfra kunne du hurtigt gennemskue, hvad de var på jagt efter. Det gjorde det nemmere at forbedrede netop den salgstale, der skulle overbevise dem.

Men sådan er det ikke i en webshop. For her kender du i praksis kunderne endnu bedre. De efterlader sig nemlig masser af digitale spor, som det er let at samle op og bruge aktivt i din markedsføring. Men hidtil har du manglet et værktøj, som gjorde det muligt at udnytte alt den viden, du rent faktisk har om kunderne. I hver fald ikke uden at det koster dig det samme som systemet bag din webshop.

Det får du med Klaviyo og BYRO. 

Se hver eneste kunde dybt i øjnene med Klaviyo

Klaviyo er en avanceret e-mailmarketingplatform specialdesignet til webshops til et fast månedligt abonnement, der svarer til dine behov. 

Med systemet får du masser af avancerede flows og triggers, der kan programmeres til at reagere på både brugeradfærd og brugerdata. Samtidig sørger machine learning for at lære både kunderne og dine e-mailmarketingbehov bedre at kende, så du altid har de mest relevante funktioner lige ved spidsen på musemarkøren.

BYRO er en af de få danske Klaviyo-partnere, der findes herhjemme. Vi kender selv de mest avancerede kringelkroge og integrationsmuligheder, som gør Klaviyo til en både avanceret og effektiv sælger eller mersælger i hverdagen.

Så nemt er du i gang med Klaviyo

Med BYRO er der ikke langt fra ide til salg. Vi sætter Klaviyo og alle relevante integrationer op, skaber mailskabeloner efter jeres designmanual, og kan udvikle e-mailserier, som udnytter alle Klaviyos mange avancerede muligheder. Det kræver kun 3 ting:

1. Book et uforpligtende møde

og hør mere om, hvad Klaviyo kan gøre for din webshop

2. Vi sætter det hele rigtigt op

så altid spiller optimalt, og du nemt kan bygge nye e-mails

3. Du får flere slag i din webshop

ved hjælp af Klaviyos avancerede triggere og automationer

 

Få et e-mailsystem, der virker som en krystalkugle

Med Klaviyos avancerede automation og machine learning funktioner lærer du kunderne bedre at kende, samtidig med at systemet lærer mere om dine behov. Det gør det hurtigere at bygge effektive e-mails, og sørge for at de bliver sendt på præcis det tidspunkt, hvor de giver den største effekt.

Mere en rutineret sælger end et e-mailsystem

Med Klaviyos avancerede funktioner kan du forudse:

  • hvornår en kunde vil købe igen, og skrue op for e-mailmarkedsføringen lige inden
  • hvilke kunder du er ved at miste, så du kan sende e-mails, der fastholder dem
  • hvor meget du vil tjene på hver eneste kunde i fremtiden og sørge for, at det sker

Med den rigtige integration til dit webshop-system, kan du tilmed gå ind på hver eneste kunde i Klaviyo og se, hvad vedkommende har købt, set på af forskellige produkter og besøgt for produktkategorier. Det giver uanede muligheder for at skabe e-mailkampagner, der rammer spot on.

Derfor er Klaviyo mere en erfaren og rutineret sælger, som kender dine kunder lige så godt, som var systemet en sælger i din fysiske forretning.

Utallige muligheder for at tiltrække, fastholde og ”mersælge”

Det giver dig utallige muligheder for at skabe triggere, som udløser automatiske e-mails med f.eks. en rabatkode til alle, der har købt for mere end 2.500 kroner i din webshop. Eller som kommer med et ekstra godt tilbud til dem, som ikke har åbnet dine e-mailkampagner længe – selvfølgelig inden for netop den produktkategori, som Klaviyo har regnet ud, de er allermest interesserede i.

Du kan også skabe e-mailkampagner, som samtidig bliver markedsført til jeres segmenter via Facebook-opslag og annoncering. Derved når du endnu længere ud med dine god tilbud, og kan målrettet vækste skaren af interesserede kunder, som holder øje med din forretning i indbakken. Kun din fantasi sætter grænsen.

Kom i mål med e-mailmarkedsføringen med Klaviyo og BYRO

Vil du høre mere om, hvad Klaviyo og BYRO kan gøre for at tiltrække, fastholde og sælge mere til både kunderne og oserne i din webshop? Udfyld formularen og book et uforpligtende møde med os i dag.

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939