fbpx
Vælg en side

Ærligt SEO arbejde til gode priser

Hvad koster SEO?

Der findes masser af SEO-firmaer herhjemme, der lokker med fantastisk billige tilbud på linkbuilding og løbende tilpasning af jeres indhold, så I kommer til at ranke bedre på jeres vigtigste søgeord. Nu blander vi os i udbuddet, men som altid har vi vores helt eget og meget ærlige take på det.

Rundt om på nettet kan du finde masser af helt fantastiske tilbud på linkbuilding og løbende vedligeholdelse af din søgeordsoptimering. Oftest til priser der er så lave, at det lyder meget tillokkende for dig, der godt ved, at det er vigtigt at have en stærk synlighed i søgemaskinerne, men som ikke selv har tid til hverken at sætte dig ind i, hvordan du får det gjort, eller har tid til at udvikle det indhold, der skal skabe synligheden.

Et tilbud der er for godt til at være sandt!

Men oftest er de gode tilbud dog også kun gode på overfladen og mange af dem er på grænsen til at være vildledende. Tit ser det nemlig ud til, at de pågældende SEO-firmaer vil arbejde målrettet på rigtig mange søgeord til stort set ingen penge. Men virkeligheden er en anden! For antallet dækker kun det antal søgeord, som du får en rapport for hver måned.

Samtidig er Google en taknemmelig fætter. For det er næsten altid muligt at finde en god bortforklaring på, hvorfor et søgeord – på trods af SEO-firmaets store arbejde – pludselig falder, uden at det er SEO-firmaets skyld. For Google justerer jo løbende på sine algoritmer. Så det er altid Googles skyld, når der sker noget negativt med placeringerne.

Så i praksis er den slags tilbud oftest et udsalg af elastik i metermål. Samtidig er det totalt umuligt at finde ud af, hvor meget elastikken er strakt ud, før den er klappet af, med mindre du ved en masse om søgemaskineoptimering og hvordan Google fungerer.

Vi har et godt tilbud til dig

Når vi så alligevel tør stille os op og i bedste Lars Larsen-stil proklamere, at vi har et godt tilbud til dig – der tilmed ikke koster mere end de billigste SEO-tilbud på markedet – så skyldes det naturligvis, at vi er mere ærlige omkring, hvad du reelt set får for pengene og har vores helt eget take på, hvordan vi griber opgaven an.

Vi lover dig med andre ord ikke mere end vi kan holde – og stikker dig ikke blår i øjnene omkring, hvor meget vi laver for de stort set ingen penge, vi tager for det.

Sådan er vores tilbud skruet sammen

Så når vi skriver, at vi f.eks. holder øje med 20 søgeord for dig, så betyder det, at du og vi i fællesskab udvælger 20 søgeord, som du får en rapport på hver måned. Samtidig arbejder vi på at forbedre placeringerne for de 20 søgeord, vi har udvalgt sammen.

Men vi arbejder ikke på samtlige ord hver måned – og det gør konkurrenterne heller ikke. Vi tager dem nogle stykker ad gangen efter den SEO strategi, som vi lægger i samarbejde med jer, når vi starter samarbejdet op. Den fortæller jer helt nøjagtigt, hvad I får for pengene og hvad I kan forvente af arbejde hver måned.

Samtidig optimerer vi løbende på jeres website. Men vi sidder ikke og optimerer på alle siderne hver måned. Vi tager nogle stykker ad gangen og gør dem bedre. For der er trods alt grænser for, hvor meget man kan optimere på en side og hvor tit det er nødvendigt at optimere på den igen.

Vi arbejder også målrettet på at få links fra gode og sunde websites til jeres hjemmeside – ikke bare fra websites, der er oprettet til formålet. Det sidste kan nok give lidt bedre placeringer her og nu, men på sigt er det en ”pisse-i-bukserne” løsning, der ender med at give bagslag. For Google opdager det før eller siden og straffer jer for det – men det er jo Googles skyld! Nej, for hvem fandt den side, linket kommer fra?

Med ærlighed kommer man længst

Så når vi nu tilbyder dig SEO-arbejde til spotpris, så er vi også ærlige med, hvordan vi gør det og hvad du reelt set får for pengene. Det mener vi stadig, man kommer længst med på den lange bane.

Der er heller ingen tvivl om, at det arbejde vi udfører, vil hjælpe på jeres placeringer i søgeresultaterne. For hvad er alternativet? Ja, nok oftest at det ikke bliver gjort, eller at I får gjort det efter nogle af de guider, I kan finde på nettet. De indeholder sjældent de nyeste informationer om, hvordan Google måler på et website, når det skal placeres i søgeresultaterne. Det kan være fatalt!

Selv om I vælger vores billigste plan, får I arbejdet udført af folk, der løbende følger med i de nyeste ændringer i Googles algoritmer og som derfor kan gribe ind i tide, hvis I f.eks. har fået forbrudt jer mod Googles regler uden at vide det. Igen sker arbejdet lidt ad gangen – men det er stadig bedre end slet ikke at gøre noget eller gøre det forkert!

Så vi lover ikke mirakler her og nu – men til gengæld lover vi jer, at de kommer over tid. Det er også derfor, vi kører med en minimums bindingsperiode på 6 måneder. For godt SEO-arbejde skal have tid for at virke og den tid vil vi gerne sikre, at vi har, før vi går i gang!

Vil du vide mere om vores SEO-priser?

Du kan se vores SEO-priser her. Opstartsgebyret dækker det indledende analysearbejde og udarbejdelsen af den SEO-strategiplan, som arbejdet bliver udført efter. Derefter revideres planen løbende i samarbejde med jer.

Har du spørgsmål til de enkelte planer, så tøv ikke med at give os et kald eller sende en mail. Eller klik på Sign up-knappen på den plan, der passer til jer. Så kontakter vi dig omkring opstartsprocessen og hvordan vi kommer i gang med den løbende søgemaskineoptimering af jeres hjemmeside.

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939