fbpx
Vælg en side

Gratis mini SEO-analye

En fordel alle kan bruge – men som kun abonnenterne på vores nyhedsbrev kan få.

Som abonnent på vores nyhedsbrev giver vi dig en helt unik chance for at få en gratis SEO-analyse! Ikke den store forkromede version, men en lille mini-analyse, der undersøger alle de mest kritiske rankingfaktorer for netop jeres hjemmeside eller webshop.

Brug det til at finde ud af, hvorfor I ikke kan komme helt til tops i søgninger på jeres vigtigste søgeord eller til at kontrollere kvaliteten af det SEO-arbejde, I får leveret af jeres nuværende samarbejdspartner.

Det får du i vores SEO analyse

Vores gratis mini SEO-analyse kontrollerer jeres website eller webshop for:

  • Duplikeret indhold – som Google hader og straffer hårdt for
  • Korte eller for lange Page Titles og Meta Descriptions
  • Hvor hurtig jeres side er om at indlæse (en anden vigtig rankingfaktor)
  • Eventuelle store billeder, der gør siden langsom
  • Om jeres side er optimeret til mobilbrug
  • Om der er nogle af jeres sider på websitet, der ikke svarer (404 fejl).

Det er alt sammen nogle af de faktorer, som Google lægger størst vægt på, når de skal indplacere jeres side i søgeresultaterne. Er der styr på dem, har jeres side de bedste muligheder for at komme til tops!

Hvordan får jeg fingre i min gratis analyse?

Alt hvad du skal gøre for at udnytte dette fantastiske tilbud, er at klikke på knappen herunder og skrive jeres side op til en gratis mini SEO-analyse. Bare oplys, din mail, telefonnummer og din webadresse, så tager vi fat på opgaven.

Men da vi forventer, at der er rigtig mange, der vil tage imod tilbuddet, kan vi ikke love dig, at du får svar inden for 5 minutter. Vi tager alle i den rækkefølge, vi modtager tilmeldingerne. Så hav tålmodighed. Alle skal nok blive betjent!

PS: Vi har også et rigtigt godt tilbud på en total SEO-analyse af jeres hjemmeside eller webshop – og her får I tilmed en komplet beskrivelse med, der fortæller jer, hvordan I selv fikser de fejl og mangler, som vi finder. Den kan du læse mere om lige her.

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939