fbpx
Vælg en side

Sådan giver du os adgang til jeres Google Analytics-konto

For at kunne analysere og vurdere trafikken på jeres hjemmeside, skal vi have adgang til din Google Analytics-konto. Det kræver dog, at du lige logger ind, og giver os adgang til kontoen. Hvordan du gør det i praksis, kan du læse i denne guide.

Er din hjemmeside eller webshop tilmeldt Google Analytics, har tjenesten opsamlet en masse værdifuld viden om dem, som besøger din side.

For at vi kan udnytte denne information, når vi skal analysere din side, skal du først give os adgang til jeres Google Analytics-konto. Det gør du ved at følge disse 5 trin:

1. Log ind på Google Analytics

Gå ind på https://analytics.google.com/analytics/web/, og log ind med den e-mail eller det telefonnummer, som du bruger som brugernavn på kontoen. Klik på Næste-knappen.

Angiv dernæst din adgangskode. Kan du ikke lige huske den, kan du nulstille adgangskoden ved at klikke på Har du glemt din adgangskode?-linket.

Klik på Log ind-knappen.

2. Åbn Administrator-siden

I menuen til venstre på siden skal du klikke på Administrator helt nede i bunden. Så åbnes Administrator-siden.

3. Åbn brugeradministrationen

Klik nu på Brugeradministration i den midterste kolonne – den, hvor der står Ejendom i toppen. Derved åbnes Ejendomstilladelser-siden.

4. Opret en ny bruger

Så får du vist en liste over brugere. Tilføj os nu som bruger ved at klikke på +-knappen øverst til højre på siden og vælg Tilføj brugere. Derved åbnes Tilføj tilladelser-siden.

5. Tilføj os som bruger

I Angiv mailadresser-feltet øverst på Tilføj tilladelser-siden angiver du vores Analytics-mailadresse hl@byro.dk.

Klik derefter i Redigér-afkrydsningsfeltet lige nedenunder til højre (det øverste afkrydsningsfelt). Derved giver du os tilladelse til at redigere din Analytics-konto. Så snart du har klikket, afkrydses også Samarbejd– og Læs og analysér-felterne. Det giver os adgang til de data, vi har brug for, når vi skal analysere din hjemmeside.

Til sidst klikker du på Tilføj-knappen.

Tjek at det er sat rigtigt op

Klik på krydset ud for Tilføj tilladelser-overskriften på siden. Så kommer du tilbage til Ejendomstilladelser-siden, hvor du nu kan se, at du har givet hl@byro.dk adgang til din hjemmeside eller webshops Google Analytics-konto med de valgte tilladelser.

Så kan vi komme i gang med arbejdet!

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939