fbpx
Vælg en side

Sådan arbejder vi hos BYRO

Hos Byro begynder vi først at løse en opgave, når vi har forstået, hvad I har brug for.

Bestiller I f.eks. en ny hjemmeside, klasker vi den ikke bare op efter en standardskabelon, men starter med at forstå, hvilket udbytte I vil have ud af den, og hvilken målgruppe siden skal henvende sig til. På baggrund af det, definerer vi en strategi for indhold og design af hjemmesiden, der gør det muligt for jer at nå jeres forretningsmål.

Amazon Danmark

Troværdighed betyder alt

Vores tilgang kommer af vores jyske ophav. Vi sætter troværdighed og grundighed i højsædet og forsøger at forstå helheden, før vi går i gang. Så er vi sikre på, at I får den løsning, I har brug for.

En ære at gå under budgettet

Det betyder også, at vi som oftest ender med at levere en løsning, der koster mindre end det, I havde budgetteret med – eller giver jer råd til væsentlig mere, end I havde forventet.

Faktisk sætter vi en ære i at gå under budgettet eller levere mere smæk for skillingerne, end I havde forventet.

Lad os prøve at gennemgå et typisk projekt, sådan som det forløber hos os:

Indsigt og research

Vi starter alle vores projekter med at forstå de forretningsmål og behov, vores løsning skal leve op til, samt hvem målgruppen er. Vi hører også gerne om, hvad I har gjort før, og hvilke erfaringer det har givet jer.

Dernæst researcher vi den branche, I arbejder inden for og lærer den og dens kundesegmenter nærmere at kende. Så er vi klædt bedst muligt på til at levere en løsning, der tiltrækker de rigtige kunder.

Koncentrat og strategianbefaling

Baseret på vores research skriver vi et koncentrat og kommer med en anbefaling til en strategi, som vi præsenterer for jer.

Ud fra koncentratet kan I nemt kontrollere, at vi har forstået jeres forretningsområde og kundesegmenter korrekt. Så er I sikre på, at den strategianbefaling vi kommer med, har hold i virkeligheden.

Idé og design

Når I har godkendt vores strategioplæg, går vi i gang med at designe selve løsningen. Godt design er vigtigt for forståelsen af jeres budskab og er med til at sikre, at I tiltrækker de kunder, I gerne vil handle med.

Vi præsenterer idé og design for jer, før vi går i gang med den egentlige udvikling af løsningen, så vi er helt sikre på, at den bliver lige præcis, som I gerne vil have den.

Samtidig præsenterer vi en projektplan, så I dels ved, hvornår I kan få løsningen leveret og dels ved, hvornår vi har brug for input fra jer til de enkelte delelementer i løsningen.

Udvikling

Under selve udviklingen af løsningen arbejder vores dygtige team af designere, tekstforfattere og udviklere sammen om at skabe den løsning, vi har præsenteret for jer. Ud over vores egne ressourcer arbejder vi sammen med en række af de bedste på deres felt i ind- og udland.

Undervejs præsenterer vi jer løbende for delelementer og prototyper, som I får mulighed for at komme med input til. Det sikrer jer, at I får maksimal indflydelse på den endelige udformning af den løsning, I har bestilt hos os.

Udrulning

De fleste bureauer anser arbejdet for færdigt, så snart de har leveret løsningen til deres kunde.

Vi er først færdige med løsningen, når vi har hjulpet jer med at rulle den ud på den eller de valgte medieplatforme. Det betyder, at når I har godkendt den endelige løsning, får I en komplet plan for, hvordan løsningen implementeres og rulles ud, og vi hjælper gerne til med at få den godt i vej.

Kom sikkert i mål

Som du kan se, har vi fokus på vores kunde gennem hele processen. Det sikrer både os og jer, at I får en løsning, der passer til jeres forretnings mål og behov og ikke kommer til at betale mere end nødvendigt for løsningen.

Så kom med din opgave, og få en BYRO-oplevelse!

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939