fbpx
Vælg en side

Emergency website – Gå ikke i sort, hvis I bliver hacket

Med et emergency website som liggende klar uden for jeres egen it-infrastruktur kan I hurtigt være i luften og bevare en kommunikationskanal til omverdenen, hvis et massivt hackerangreb lukker jeres it-systemer ned. Så kan I bevare jeres omdømme og synligheden, selvom I er blevet hacket.

Hackerangreb kostede Mærsk næsten 2 mia.

Hackerangrebet på Mærsk i juni 2017 lammede store dele af virksomheden i tæt på 2 måneder. Det kostede dem lige omkring 2 mia. kroner og gjorde uvurderlig skade på firmaets omdømme og troværdighed i branchen.

Vær i luften, lige så snart hackerne slår til

Med et emergency website kan I være i luften med jeres hjemmeside igen i løbet af få minutter. Så kan I holde kunder, forretningspartnere og andre interessenter orienteret om situationen og stadig betjene kunderne.

Ingen hackere skal fjerne jer fra internettet!

Tænk, hvor forfærdeligt det ville være at få taget hele jeres virksomhed som gidsel af hackere og end ikke være i stand til at kommunikere det til omverdenen fra firmaets hjemmeside.

Det undgår I med et emergency website. Det ligger klart i sikkerhed uden for jeres egen it-infrastruktur. Derfor kan I hurtigt skifte over til det, hvis ulykken skulle ramme jer, og jeres normale hjemmeside går i sort.

Emergency websitet er designet, så det ligner den hjemmeside, I har normalt. Men den indeholder kun forsiden og de mest kritiske sider, som altid skal være tilgængelige for kunderne. Samt et særligt område, hvor I løbende kan opdatere kunder, forretningspartnere og andre interessenter om situationen, og hvornår I forventer, at alt er oppe at køre normalt igen.

Bygget på et letvægts-CMS, som er nemt at bruge

Emergency websitet er bygget på et letvægts-CMS, som er nemt at administrere og udgive indhold på. Så kan jeres marketing- og kommunikationsafdeling selv holde det opdateret med de seneste udmeldinger fra jer. Det giver it-afdelingen flere ressourcer til at bekæmpe hackerangrebet, så firmaet kan komme hurtigere tilbage til normal drift.

I takt med at de forskellige online-tjenester kommer i luften igen, kan emergency websitet også bruges til at give en alternativ adgang til dem. Så kan I hurtigere komme i gang med at betjene kunderne igen.

Snyd hackerne, og vis verden, at I stadig eksisterer

Med et emergency website kan end ikke et totalt lammende hackerangreb mod jeres it-infrastruktur fjerne jer fra internettet. I løbet af minutter kan I være i luften og informere om situationen.

Hos BYRO har vi specialiseret os i at bygge og hoste emergency websites for nogle af Danmarks store, velrenoverede firmaer. Hvilke firmaer, kan vi desværre ikke fortælle. For det ville kompromittere deres sikkerhed.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan bygge et emergency-website for dit firma?

Så nemt er det at oprette et emergency website

Hos BYRO får du professionel vejledning og sparring til at bygge det helt rigtige emergency website til din virksomhed. Alt hvad du skal gøre, er:

1 – Kontakt os

– og få et tilbud på jeres emergency website

2 – Vi bygger

– et let og agilt website, som altid er klar til brug

3 – I er synlige,

– og kan kommunikere via det ved hackerangreb

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939