fbpx
Vælg en side
eksterne marketingchef

Alt hvad du skal bruge er et brandingbureau

Den grafiske identitet er den røde tråd, der binder jeres virksomheds kommunikation sammen og gør det nemt for jeres kunder og kundeemner at genkende jer – uanset om de er landet på jeres hjemmeside, har fået et visitkort eller en brochure eller står med et af jeres produkter i hånden.

Jeres grafiske identitet viser ikke bare, om I er fulgt med tiden og er med ”på beatet”. Den skal også gerne give jer troværdighed og skille jer ud fra mængden – og i det hele taget afspejle det, jeres virksomhed står for, så den bidrager aktivt til positionering, branding og markedsføring af jeres virksomhed og dens tjenester og produkter.

Er en grafisk identitet ikke kun noget for store firmaer?

Tidligere var grafisk identitet kun noget, virksomheder med mange medarbejdere og stor omsætning bekymrede sig om. I vores dages medieorienterede verden er grafisk identitet et must for alle firmaer – store som små.

Den grafiske identitet er det første, nye potentielle kunder møder på jeres hjemmeside, på jeres Facebook-side, i annoncer og i trykte brochurer. Bliver de først kunder hos jer, vil de møde den igen og igen, lige fra I sender dem et tilbud, til de får den endelige faktura på opgaven.

Så uanset jeres virksomheds størrelse er en grafisk identitet et must!

En grafisk identitet skal følge med tiden

Derfor er det meget vigtigt, at I løbende revurderer jeres eksisterende grafiske identitet og holder den op mod de strømninger i tiden, der betyder noget for jeres virksomhed, og de kunder I ønsker at tiltrække.

Hvor tit I skal gøre det, afhænger helt af pulsen i jeres branche, og hvor tidløst jeres design er i dag. Men husk på, at det oftest vil være et krisetegn, hvis I skifter grafisk identitet for tit – så kan kunderne ikke genkende jer fra gang til gang eller bliver forvirrede over, at I hele tiden udsender nye signaler.

Branding skal være med i jeres strategi

Når I skaber eller opdaterer jeres grafiske identitet, er det vigtigt, at I forankrer den i jeres strategiske platform. Designet skal altså både afspejle jeres forretningsmål og jeres kommunikationsstrategi, således at det udtrykker jeres virksomheds identitet gennem et visuelt udtryk, der taler til både æstetik og følelser hos modtageren.

Derfor er det vigtigt, at I først reviderer jeres strategiske fundament. Derved sikrer I holdbarheden af den grafiske identitet. Når det er gjort, bestemmer I jer for hvilke elementer i strategien, jeres nye grafiske identitet skal udtrykke.

Godt håndværk og kreativitet skaber den bedste grafiske identitet

Når først strategien er på plads, kan I gå i gang med at skabe den grafiske identitet. Det kræver en kreativ grafiker, der er god til sit håndværk, og som kan forholde sig til nogle af de kreative udfordringer, der er ved at skabe en god, sigende og holdbar grafisk identitet:

  • Skal designet være moderne – så holder det oftest i kortere tid – eller skal det være mere tidløst, så det kan holde i længere tid?
  • Hvordan skaber I sammenhæng mellem digital og trykt identitet, så I sikrer, at helheden i den grafiske identitet bevares?
  • Hvordan vælger I de rigtige fonte, farver og former og sikrer et ensartet billedvalg, så den røde tråd bevares, og den grafiske identitet forankres i al jeres kommunikation?

Spørgsmålene er mange, og det kræver oftest mange forsøg og kan skabe voldsomme diskussioner undervejs. For skabelsen af en god grafisk identitet kræver engagementfra alle involverede. Det er jer og jeres medarbejdere, der skal leve med resultatet og høre på kundernes spørgsmål og kommentarer.

Få professionel hjælp til at skabe en stærk brandning

Har I brug for professionel hjælp til at vurdere eller revurdere jeres eksisterende grafiske identitet, eller har I brug for at skabe en helt ny, så står vores erfarne grafikere klar til at hjælpe jer.

Uanset om I er en koncern eller et lille nystartet firma, sætter vi en ære i at skabe en grafisk identitet, der understøtter helheden i jeres forretning gennem en målrettet strategi for udformningen og anvendelsen af jeres grafiske identitet.

Kontakt os i dag, og få en BYRO branding-oplevelse.

Vi laver marketing for

design bureau
design bureau
design bureau
design bureau

Alt hvad du skal bruge er os.

Få en uforpligtende indledende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Mangler du en ny hjemmeside, brand identitet eller anden grafisk opgave, så lad os hjælpe dig med at komme i mål.

Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Padborg

Hermesvej 15

DK-6330 Padborg

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 719 99 719