fbpx
Vælg en side

Den grafiske identitet er den røde tråd, der binder jeres virksomheds kommunikation sammen og gør det nemt for jeres kunder og kundeemner at genkende jer

– uanset om de er landet på jeres hjemmeside, har fået et visitkort eller en brochure eller står med et af jeres produkter i hånden.

Er en grafisk identitet ikke kun noget for store firmaer?

Tidligere var grafisk identitet kun noget, virksomheder med mange medarbejdere og stor omsætning bekymrede sig om. I vores dages medieorienterede verden er grafisk identitet et must for alle firmaer – store som små.

Den grafiske identitet er det første, nye potentielle kunder møder på jeres hjemmeside, på jeres Facebook-side, i annoncer og i trykte brochurer. Bliver de først kunder hos jer, vil de møde den igen og igen, lige fra I sender dem et tilbud, til de får den endelige faktura på opgaven. 

Så uanset jeres virksomheds størrelse er en grafisk identitet et must!

En grafisk identitet skal følge med tiden

Derfor er det meget vigtigt, at I løbende revurderer jeres eksisterende grafiske identitet og holder den op mod de strømninger i tiden, der betyder noget for jeres virksomhed, og de kunder I ønsker at tiltrække.

Hvor tit I skal gøre det, afhænger helt af pulsen i jeres branche, og hvor tidløst jeres design er i dag. Men husk på, at det oftest vil være et krisetegn, hvis I skifter grafisk identitet for tit – så kan kunderne ikke genkende jer fra gang til gang eller bliver forvirrede over, at I hele tiden udsender nye signaler.

Læs mere →

Alt hvad du skal bruge er os.

Få en uforpligtende indledende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Mangler du en ny hjemmeside, brand identitet eller anden grafisk opgave, så lad os hjælpe dig med at komme i mål.

Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Padborg

Hermesvej 15

DK-6330 Padborg

Sønderborg

Asylvej 13, 1. sal

DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 719 99 719