fbpx
Vælg en side

Få fuldt udbytte af Google Ads

Bruger du Google Adwords til at markedsføre din virksomhed eller webshop? Synes du, at du får omsætning og besøgende nok? Hvorfor ikke lade os give din Adwords-konto et gratis serviceeftersyn? Vi kan sikre, at du får det optimale udbytte!

Google Adwords giver ufatteligt mange muligheder for at markedsføre din virksomhed over for kunder, der er interesseret i at handle med dig, ved at vise annoncer for dig i søgeresultaterne, når brugerne søger på emner, du tilbyder produkter og tjenesteydelser til.

Men lige så nemt, det er at komme i gang med at bruge Google Adwords, lige så nemt er det at sætte det op, så du stort set ikke få nogen værdi ud af dit annoncebudget. For er kontoen ikke sat rigtigt op, kan du nemt ramme forkert med dine annoncer – og det giver ingen relevant trafik, ingen købelystne besøgende og slet ikke nogen nye kunder.

Samtidig kræver Google Adwords løbende justeringer og tilpasninger af tekster, annoncegrupper og kampagner. For dine konkurrenter arbejder hele tiden på at få bedre og mere målrettede placeringer af deres annoncer. Samtidig ændrer Google løbende på de kriterier, der afgør, hvem der vinder budrunderne om placeringerne over og til højre for søgeresultaterne, hver gang en bruger søger efter noget på Google.

Kom rigtig fra start

Derfor er det vigtigt, at du kommer rigtigt fra start, når du begynder at bruge Google Adwords. Overvejer du at gå i gang med AdWords, så kontakt os og lad os hjælpe dig i gang. Det kan du spare mange penge på fremover – ligesom du får et meget bedre afkast af din annoncering, når den er sat op rigtigt fra starten.

Vi researcher og definerer de rigtige annoncegrupper og opsætter de kampagner, der giver dig mest trafik for pengene. Vi sørger også for at definere negative søgeord, så dine annoncer ikke vises i sammenhænge, der er fuldstændig irrelevante for dig.

Skal der udvikles nyt indhold, nye produkttekster eller andre ting, for at øge kvaliteten af din side i Googles øje, kan vi også være behjælpelige med det. For er dit indhold på siden i orden, får du nemmere ved at vinde budrunderne og kan endda også slå et højere bud af pinden, fordi Google sætter brugeroplevelsen ved at annoncere for din side over det, de kan tjene på at folk klikker på annoncen.

Få en fast aftale

Så det er ikke nok, bare at få sat din Adwords-konto op. Den skal vedligeholdes løbende. For dels ændrer Google på deres udvælgelseskriterier, dels forsøger konkurrenterne hele tiden at få bedre placeringer af deres annoncer og dels kan I selv have behov for at ændre på opsætningen, hvis I får nye produkter eller tjenester eller der er gamle, der skal fjernes.

Derfor er det en god ide at tegne et fast abonnement på vedligeholdelse af din Adwords-konto hos os. Abonnementet omfatter det vedligeholdelsesarbejde vi udfører på kontoen – ikke dit AdWords budget! Det vil sige, at vi laver en fast aftale om, hvor meget vi løbende skal optimere og justere på din konto. Det betaler du en fast månedlig pris for til os. Ved siden af det, indbetaler du dit annoncebudget til din Google Adwords konto.

Prisen på dit abonnement afhænger af, hvor mange annoncegrupper og kampagner, der kører på din Adwords-konto, samt hvor ofte der er behov for justeringer. Det sidste afhænger meget af, hvilken branche du arbejder indenfor. Jo mere konkurrencepræget din branche er, jo oftere skal du justere på din Adwords konto.

Start med et gratis serviceeftersyn

Er du allerede i gang med AdWords, kan vi tilbyde dig et gratis serviceeftersyn på din AdWords konto. Vi foretager en grundig gennemgang og på baggrund af den, kan vi give dig nogle råd til, hvordan du kan øge effektiviteten. Har du brug for hjælp til at implementere vores råd, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med det.

Er du ny til AdWords, kan vi introducere dig til begrebet, sætte din konto op, definere annoncegrupper og kampagner og vedligeholde kontoen fremefter.

Få en byro oplevelse med AdWords

Så uanset om du er ny eller allerede er i gang med AdWords, kan vi hjælpe dig til at få størst mulig effekt ud af dit AdWords-budget – ligegyldigt om det er et stort eller lille budget. Med en fast aftale med byroco er du sikker på, at dine AdWords altid er toptrimmede og giver dig mest synlighed for pengene.

Vi skaber resultater,
skal vi mødes?

 

+ 45 7060 3939  /  byro@byro.dk

Wordpress webbureau
Wordpress webbureau
Hubspot bureau
Google Partner
bureau byro

Sønderborg

Asylvej 13, 1. 1 sal
DK-6400 Sønderborg

Kontakt os

byro@byro.dk

+45 7060 3939