fbpx
Vælg en side

HubSpot Marketing Ads

Med HubSpot Marketing Ads kan du integrere din annoncering på Google Ads, Facebook og Instagram med HubSpots salgs- og marketingværktøjer. Det giver dig mulighed for at præsentere det rigtige indhold i dine content marketing-kampagner for de rigtige mennesker, samt målrettet og effektivt konvertere respondenterne på dine annoncer til kunder. Læs mere om styrkerne ved HubSpot Marketing Ads her.

Med HubSpot Marketing Ads kan du nemt følge med i effekten af dine annoncekampagner på Google Ads, Facebook og Instagram, samt målrettet konvertere dem som reagerer på annoncerne til kunder. Det hjælper HubSpots effektive Marketing Ads-værktøjer med.

Professionel rådgivning

Har du spørgsmål til valg af HubSport løsning, som du ikke kan finde svar på her på siden?

Udfyld kontaktformularen herunder.
Så kontakter vi dig og hjælper dig helt i mål med valget af den rigtige HubSport løsning.

Følg dine kampagner på et sted

Med HubSpot Marketing Ads kan du nemt overskue effekten af samtlige Google Ads, Facebook- og Instagram kampagner på et sted. Det giver dig et samlet overblik på et sted over rækkevidde, antal respondenter og hvor mange kunder kampagnen har genereret for alle dine annoncekampagner.

Hver enkelt respondent oprettes som nyt kundeemne i HubSpots indbyggede CRM-system. Herfra kan du målrettet bearbejde hvert enkelt lead med automatiserede e-mailkampagner og andet Content Marketing-indhold. Samtidig kan dit salgsteam registrere alle kontakter med det pågældende kundeemne pr. mail eller telefon, samt nemt tilsende hver enkelt kundeemne relevante salgs- og informationsmaterialer.

Ved hjælp af de smarte værktøjer i HubSpot CRM, kan du også følge kundeemnets besøg på jeres hjemmeside, samt se hvorvidt de har åbnet, læst og klikket på de mails, de har fået tilsendt.

Slut med at tabe leads

Med HubSpot Marketing-værktøjerne er det slut med at tabe leads fra dine Facebook- og Instagram-kampagner på gulvet. Alle leads samles, og hvert lead får deres eget kontaktkort i det indbyggede HubSpot CRM-system. Herfra kan du fortsætte markedsføringen med automatiserede e-mailserier, dele relevant indhold med dem og sende dem tilbud på jeres produkter og tjenester.

Dermed er det nemt at følge op på salgsarbejdet på hvert enkelt lead, samt betjene kunderne når de ringer ind. For er kundens faste kontaktperson ikke til stede, kan en anden medarbejder nemt tage over, blot ved at læse optegnelserne på kundens kontaktkort i HubSpot CRM.

Professionel rådgivning

Har du spørgsmål til valg af HubSport løsning, som du ikke kan finde svar på her på siden?

Udfyld kontaktformularen herunder.
Så kontakter vi dig og hjælper dig helt i mål med valget af den rigtige HubSport løsning.

Vi får det hele til at køre

Vi sætter hele systemet op for jer, skaber alle nødvendige integrationer til Google Ads, Google Analytics og Facebook Business, samt udvikler alt nødvendigt indhold. Vi træner og supporterer jer også i at udnytte værktøjerne på den mest effektive måde og skabe de bedst konverterende kunderejser for alle jeres leads.

Så vil du have mere ud af din Google Ads-, Facebook- og Instagram-annoncering, skal du kontakte os i dag. Så er du flyvende fra dag et, og skal aldrig mere ærgre dig over tabte leads fra dine annoncekampagner igen.

Hubspot Bureau
Reklamebureau
Google Bureau
Byro designbureau - Digitalt web- & reklamebureau

© 2013 - 2019 BYRO - Kontakt os